Palvelut

Mattopesu

Pesemme kaikenlaisia mattoja. Käytämme mattojen pesemiseen laakapesutekniikkaa, joka tunnetaan myös nimellä tasovesipesu. Käytössämme on uusinta tekniikkaa oleva tasovesipesulinjasto, joka kierrättää huuhteluveden ja annostelee pesuaineet automaattisesti. Matto puhdistuu hellävaraisesti menettämättä muotoaan ja kuohkeuttaan. Pesemme matot ympäristöystävällisesti ja nopeasti. Halutessasi voit jättää mattojen kuljetuksen meidän huoleksi. Toimitusaikamme ovat lyhyet, koska pesemme matot paikan päällä!

 

Vesipesu

Pesemme mm. peitot, tyynyt, sohvanpäälliset, petauspatjat ja päiväpeitot, kaikkea mitä pesurumpuun vain mahtuu! Kysy myös muita pesuja. Toimitusajat vesipesuissamme ovat lyhyet, koska hoidamme vesipesut paikan päällä. Uudet laitteemme kuluttavat vähemmän pesuaineita ja tarvitsevat vähemmän vettä, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tuo vesipestävät pyykkisi meille, pesemme ne nopeasti ja ammattitaitoisesti!

Kemiallinen pesu

Meiltä myös vaativammat kemialliset pesut. Kemiallisessa pesussa pestäviä tuotteita ovat mm. miesten puvut, jakkupuvut, hameet ja leningit, sekä kodin tekstiilit. Kemiallisessa pesussa käytettävä liuotin on yleensä perkloorietyleeni, joka vaikuttaa pestävään kuituun eri tavalla kuin perinteinen vesipesu. Käytämme kemialliseen pesuun yhteistyökumppaneitamme. Kysy lisää!

Vuokramattopalvelu

PesulaMestareiden vuokramattopalvelu on helppo ja edullinen tapa pitää yrityksesi tilat tyylikkäänä ja siistinä. Mattomme näyttävät laadukkailta ja myös toimivat! Vuokramatto on helppo ja edullinen tapa vaikuttaa yrityksesi ilmeeseen ja tilan siisteyteen. Lian ja kuran keräävät matot vähentävät myös yrityksesi siivoustarvetta. Tule ja tutustu uuteen palveluumme!

PERHEPYYKKI

Hajosiko pesukone? Ei hätää. Perhepyykkipalvelumme on sitä varten. Pesemme sekavalikoiman kodin tekstiilejä. Sisältää mankeloinnin ja viikkauksen.

Mattojen huoltopalvelu

Mattohuoltopalvelu on helppo ja tapa pitää mattosi kunnossa ja edustavana. Matoille räätälöidään aina yksilöllinen huoltosuunnitelma tarpeen mukaiseksi. Palvelu sisältää pesun, kuljetuksen, vaihtotyön ja tarvittaessa varastoinnin. Voit myös ostaa ja räätälöidä mattoja meiltä haluamaasi mittaan ja sopivan värisenä omalla logolla. Tule ja tutustu uuteen palveluumme!

Pöytäliinojen vuokraus

Tarvitsetko juhliisi laadukkaan pöytäliinat?  Vuokraa yksi tai useampi, tarpeesi mukaan. Pöytäliinojen vuokraus takaa, että käytössäsi on aina riittävästi puhtaita pöytäliinoja ilman materiaalin hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kuluja. Kahta eri kokoa: 4 hengen liina 140 x 180 cm ja 6 hengen 140 x 240 cm. Laatu on 100% puuvillaa.

Mankelointi

Mankeloidut lakanat ovat arjen ylellisyyttä. Mankelointi on lakanoiden viimeistelytapa, jolla kankaan pinta saadaan sileäksi. Mankelointi tiivistää kankaan pintaa ja vähentää irtoavaa pölyä, jolloin huoneilma pysyy raikkaampana. Mankeloimme valko- ja kirjopyykin, laitosten ja kotitalouksien lakanat ja pöytäliinat. Myös isot erät. Pyydä tarjous!